Tiny by Andrea Velázquez

Ahir vaig descobrir la feina d’aquesta noia, i he trobat les seves joies impressionants! L’Andrea és de León tot i que actualment està instal·lada a Barcelona, on treballa i ven les seves joies. No us perdeu la seva web, el seu bloc ni el seu Facebook.

Yesterday I discovered the works of this girl, and she has really amazing pieces! Andrea is from León but now she’s living and working in Barcelona. You can’t miss her website, blog and Facebook site.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.