Andreas Schiffler

Crec que he coincidit un parell de cops amb l’Andreas al seu espai “Casa de la Espiral”, i justament fa poc que ha obert una botiga on-line i una pàgina al Facebook. No us perdeu les seves joies, a mi m’encanta la seva barreja de metalls i les formes geomètriques de les seves peces. Bona feina!

I think I meet a couple of times Andreas at his space “Casa de la Espiral”, and he just recently opened an online store and a fan page on Facebook. Don’t miss his jewellery, I love the mix of metals and geometric shapes of his pieces. Lovely!

Una resposta a “Andreas Schiffler

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.