Alba Casares

Vaig coincidir amb aquesta noia en una exposició ja fa temps i em vaig quedar enamorada de les seves joies, sobretot m’encanta la col·lecció “FrameMe” amb marcs de formes antigues. No us perdeu la resta de les seves joies ni la seva col·lecció “geometrically imperfect” que ara mateix s’està exposant a la Galeria Cristiani de Turin.

Time ago, I met this girl in a gallery exhibition and I felt in love with her ??jewellery, especially the collection “FrameMe” frames vintage shapes. Don’t miss the rest of her pieces and also her collection “geometrically imperfect” that is now exhibiting at Cristiani Gallery from Turin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.