Linea de Salida 2 at Amaranto Joies

Amaranto joies… et convida aquest dijous 28 d’Abril a les 19:30h a la inauguració de “LINEA DE SALIDA 2”. Presentació de 6 projectes finals del departament de joieria de l’Escola Massana (2010), realitzats per: Carolina Gimeno, Dalia Jurado, Gastón Rois, Laura Martínez, Nelly Van Oost y Trinidad Contreras.

Amaranto joies… invites you on Thursday 28 April at 19:30 h at the opening of “STARTING LINE 2. ” Presentation of 6 final projects of the jewelry department of the Escola Massana (2010), created by: Carolina Gimeno, Dalia Jurado, Gastón Rois, Laura Martínez, Nelly Van Oost y Trinidad Contreras.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.