Concrete Polish by Angela Monaco

M’encanten les joies que fa aquesta joiera de Philadelphia, inspirades en la naturalesa i en les formes de cristal·lització dels minerals aconsegueix crear peces úniques. No us perdeu la resta de les seves col·leccions a la seva web i a la seva botiga on-line.

I love jewellery that makes this Philadelphia jeweler, inspired by nature and crystallization shapes of minerals she’s able to create unique pieces. Don’t miss her entire collections on her website and her online store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.