Tadashi Koizumi

Avui he descobert la feina d’aquest japonès i m’he passat casi tot el matí mirant-me les seves peces; les seves mini figuretes m’han robat el cor. Increïbles, segur que hi estareu una bona estona obervant les figuretes, cada una fa una cosa diferent!! M’encanta!! No us perdeu el seu bloc, Flickr ni la seva botiga on-line.

Today I discovered the work of this Japanese artist and I spent almost all morning watching his mini statuettes, they stolen my heart. I’m sure you also will spend a lovely time looking these figures, each one is handmade and makes something different! Love it! Don’t miss his blog, Flickr or his online store.

2 respostes a “Tadashi Koizumi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.