Odette New York

Odette New York està inpirat en formes orgàniques i industrials, en espècies naturals, objectes antics, i records de viatge. Les peces estan fetes  a mà amb cera utilitzant antigues i modernes tècniques de gravat. Cada disseny original comença a partir d’un dibuix a llapis que és curosament traduït a la cera i treballat com una petita escultura. Odette té el seu estudi a Brooklyn, i més de trobar les seves joies a nombroses botigues d’Estats Units, també són a Etsy.

Odette New York is inspired by organic and industrial shapes, natural specimens, antique artifacts, and travel mementos; made using ancient and modern wax carving techniques and hand fabrication. Each original design begins from a pencil sketch that is carefully translated by hand into wax like a tiny sculpture. Odette has her studio at Brooklyn and you will find her jewellery in several USA Galleries and in Etsy.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.