Studio Fludd

Avui he descobert la feina d’aquest colectiu italià de Venècia format per la Caterina, la Clara, la Sara, en Matteo i la Valeria. Treballen les seves peces amb fusta, i la transformen i pinten, aconseguint uns resultats preciosos. No us perdeu el seu bloc, el seu Flickr, la seva botiga on-line i, fins el dia 1o teniu temps d’entrar en el sorteig d’algunes de les seves peces entrant aquí. Bona sort!!

Today I discovered the works of this Italian collective from Venice. It consists of 5 creative souls, Caterina, Clara, Sara, Matteo and Valeria. They work with wood, transform and paint it, making these amazing pieces. You can’t miss their blog, Flickr, their online store and, until 10th you have time to enter to their giveaway visiting this site. Good luck!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.