nOir Jewelry

Leeora Catalan és la creadora que hi ha al darrera de nOir, una marca de joieria que està de moda a Estats Units. Les seves peces han estat publicades a Vogue, Elle, ha participat a diverses pasarel·les i algunes famoses com Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Madonna, Fergie, Beyonce i Gwen Stefani porten les seves joies. Jo no coneixia les seves peces i m’he enamorat dels seus anells de Batman, Supergirl i Gotham City. Al·lucinants!!

Behind the name of nOir is Leeora Catalan, fashion stylist creator of influential and visionary accessories brand from United States. Her pieces have been published in Vogue, Elle, has participated in several catwalks and some famous as Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Madonna, Fergie, Beyonce and Gwen Stefani wear her jewellery. I have just discovered her works and I felt in love with her rings as the Batman, Supergirl and Gotham City ones. Amazing!

Una resposta a “nOir Jewelry

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.