MSO Joies – 3rd Etsyversary!!

Avui fa justament 3 anys que vaig obrir la meva botiga on-line a Etsy. Des de llavors m’han passat un munt de coses, he fet amics i clients per tot el món, vaig ser escollida com a Featured Seller, he estat publicada blocs i a varis etsy Finds, he celebrat les 400 vendes i aviat espero poder celebrar les 500!!! Moltes gràcies a tots per compartir amb mi aquests tres anys, estic molt contenta!!!

Today makes 3 years since I opened my online store at Etsy. Since then happened a lot of things, I made friends and customers around the world, I was selected as Featured Seller, I have been posted in several blogs and Etsy Finds, I celebrated 400 sales and soon hope to celebrate 500!!! Thank you all for supporting me these three years, I’m very happy!!!

Per celebrar-ho amb tots vosaltres podreu gaudir fins el 10 d’Abril el 20% de descompte a totes les vendes fent servir el codi ETSYVERSARY.

To celebrate it with all of you, you can buy any of my jewels with 20% discount using the code ETSYVERSARY until 10th April.

A més, no us perdeu el sorteig d’aquest fantàstic anell!!! Com podeu participar? Doncs només heu de fer-vos fans de la meva pàgina de Facebook, Twitter o fer un post sobre la meva feina al vostre bloc. Sobretot, deixeu un comentari al meu bloc explicant com hi heu participat i donant el vostre nom i mail. Teniu temps fins el dia 10, i el sorteig es farà el dilluns dia 11!!! Una abraçada!!

Also, don’t miss the Giveaway of this lovely ring! How can you participate? Just be my Facebook page fan, follow me on Twitter or write about my work at your blog. Oh, don’t miss to leave a comment on my blog explaining how you have participated and giving your name and email. You have time until 10th April, and I will publish the winner on 11th! Hugs!

6 respostes a “MSO Joies – 3rd Etsyversary!!

 1. Felicitats i èxits!
  Tot el que fas i publiques m’encanta, és genial.
  Ànims i segueix així, la bona feina no té fronteres, mai millor dit.
  Salut!

  M'agrada

 2. YAY! Marta, I finally worked out how to leave a comment! LOVE your Gris ring, it’d be the perfect alternative to my Aquamarine ISIS ring when I’m not in the mood for blue… Grey goes with everything, and it matches the London weather… (which I actually love!) Wish it was still for sale in your Etsy shop =(

  Lea – a.k.a puzzlemonkey

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.