Rosanne Pugliese
La Rosanne va descobrir la seva passió per la joieria treballant en el món de la moda, mentre feia de dissenaydora per Calvin Klein. El petit taller de la Rosanne és a la ciutat de Nova York, on dissenya i escull amb molta cura totes les pedres. Espero que us agradi!

Rosanne discovered her passion for jewellery while she was working in the fashion world designing for Calvin Klein. Rosanne Pugliese’s small artisan workshop is in New York City, where she designs and also chooses carefully all the stones. Hope you like it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.