La Petite Princesse


La Petit Princesse és una col·lecció de la Carloe Le Bris, una joiera francesa que viu a Nova York des del 1996. Podeu trobar les seves peces a Nolita jewelry, al 233 d’Elisabeth Street del mític barri de Nolita, i també online. Seria genial poder-hi anar i veure-les en persona! Trobo a faltar Nova York!

La Petit Princesse is the latest collection from Carloe Le Bris, a French jeweler living in New York since 1996.  You can see the collection at Nolita jewelry, 233 Elisabeth Street, at Nolita’s neighborhood (NY), and also online. It would be great to be there and see them! I miss New York!

Una resposta a “La Petite Princesse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.