Lehmann & Schmedding

Darrere aquesta empresa hi ha l’Andreas Lehmann i la Claudia Schmedding, dos dissenyadors industrials de Düsseldorf que a més de treballar fent mobles, llums i objectes decoratius també fan joies. M’agraden les línies geomètriques de les seves peces.

Behind this company name are Andreas Lehmann and Claudia Schmedding, two industrial designers from Düsseldorf that make furniture, lamps and decorative items and jewelley too. I like the geometric lines of their pieces.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.