Love for Japan

NanLawson

Des del terratrèmol del Japó, gent de tot el món s’ha volcat a trobar la manera d’ajudar. Des del col·lectiu d’Etsy els venedors estan fent donatius a canvi de peces fetes a mà. Aquesta és manera que des de 18kt volem donar un cop de mà, fent una selecció d’algunes d’aquestes joies, l’import de les quals va a parar a organitzacions per ajudar el Japó. Aquí les teniu!

Since the Japan earthquake, people around the world has been envolved on finding ways to help. Some Etsy sellers are making donations in exchange of handmade pieces. 18kt wants to hold their hand and we have made a selection of some of these jewels, the amount of which goes to organizations to help Japan. Here they are!

Mixko


Pearlswirl

Stilltreejewellery

LAccentNou

Iroirocrafts

Masaoms

Noblegnome

BlondeChick

ZoiShop

BlackStar

ElloPoppet

Tinahdee

ShihoYamashita

GSCreations

2 respostes a “Love for Japan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.