L’AccentNou by Anastasia Egorova

L’Anastasia Egorova va nèixer a Rússia tot i que des de fa més de 5 anys que viu i treballa a Mallorca.  Tot i que la seva feina és en un hotel, dedica la resta de temps a crear aquestes precioses peces de ceràmica i pedres que ella mateixa recull de les platges de l’illa. No us perdeu la resta de les seves peces a la seva botiga on-line, els seu bloc i el seu Facebook.

Anastasia Egorova was born in Russia but since 5 years she’s living and working in Mallorca. Although she works in an hotel, she dedicates her time to create these lovely jewels with ceramics and stones she collects from the island beaches. Don’t miss the rest of her pieces at her online store, her blog and her Facebook.

“… I falled in love with this beautiful island, turquoise summers, spiece-smelling autumns, blooming almond winters, red soil, popular culture, catalan language, mediterranean food and smoky coffee in the morning,…”

3 respostes a “L’AccentNou by Anastasia Egorova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.