Carolyn Morris Bach

La Carolyn Morris Bach viu a Southern Rhode Island, rodejada de naturalesa i animals. Això l’inspira a fer aquestes fantàstiques joies, combinacions amb pedres que construeixen nius d’ocells, conills, i tota mena de móns fantàstics. M’encanta!

Carolyn Morris Bach lives in the Southern Rhode Island, surrounded by nature and animals. These sorroundings inspire her to make these wonderful jewels, gemstones combinations building nests of birds, rabbits and fantastic worlds. I love it!

Via Roux-Bijoux.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.