Angie Boothroyd

Ja fa uns anys que vaig publicar les peces d’aquesta joiera al bloc, però aprofito que vaig poder-la saludar a Inhorgenta per tornar-la a publicar. Les seves peces són simples, contruccions de fulles de plata i or amb algunes pedres. La trobareu també al Twitter i el Facebook. M’encanta!

A few years ago I posted about this jeweler, but I meet her at Inhorgenta and I thought I will be nice to talk another time about her works. Her pieces ar simple, she builts jewels using small metal leaves and some gemstones. You can find her also at Twitter and Facebook. I love it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.