Back from Inhorgenta

Després de 6 dies a München, treballant a Inhorgenta i alhora passejant per aquesta fatàstica Fira, ja torno a ser aquí amb moltes idees noves, molts nous contactes per compartir amb vosaltres i alguna sorpresa aviat! Us deixo amb algunes fotos de la Fira!

After 6 days in Munich, working at Inhorgenta and walking through this amazing Fair, I’m back home with many new ideas, many new contacts to share with you and maybe soon a surprise! Here are some fotos of the Fair!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.