Gems are my Dream by Ray Alba

Ray Alba és una marca de collarets de pedres precioses. Les seva col·lecció consta de tres línies; Sweet Dreams, Hot Dreams i Cool Dreams. Podras trobar aquests collarets i moltes més peces al seu stand d’Inhorgenta, Hall B2 Booth 147, del 25 al 28 de Febrer. A més, pots unir-te a la seva pàgina del Facebook per estar informat de les novetats!

Ray Alba is the brand for beautiful gemstone necklaces. The collection includes designed neckalces in 3 categories; Sweet Dreams, Hot Dreams and Cool Dreams. You will be able to find these amazing necklaces and much more at their Inhorgenta booth in Munich, Hall B2 Booth 147, from 25 to 28 February. Also, you can join them at their Facebook fan page!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.