CADI Jewellery

La Maya i l’Eliad es van conèixer a la India i des de llavors que viatgen i treballen junts. Ell és joier i ella dissenyadora de producte, tenen el seu estudi a Barcelona i han creat aquesta línia de joieria molt personal. Podeu seguir la seva feina a través del seu Facebook, Twitter o comprar les seves joies a la botiga on-line.

Maya and Eliad met in India a few years ago and since then they have been traveling and working together. He’s jewelry designer and she’s product designer, they have a studio in Barcelona and have created this personal line of jewelry. You can follow their work through Facebook, Twitter or buy their jewelry in the online store.

Una resposta a “CADI Jewellery

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.