CADI Jewellery

La Maya i l’Eliad es van conèixer a la India i des de llavors que viatgen i treballen junts. Ell és joier i ella dissenyadora de producte, tenen el seu estudi a Barcelona i han creat aquesta línia de joieria molt personal. Podeu seguir la seva feina a través del seu Facebook, Twitter o comprar les seves joies a la botiga on-line.

Maya and Eliad met in India a few years ago and since then they have been traveling and working together. He’s jewelry designer and she’s product designer, they have a studio in Barcelona and have created this personal line of jewelry. You can follow their work through Facebook, Twitter or buy their jewelry in the online store.

One thought on “CADI Jewellery

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.