Amores Recuperados by Lucas Santiago

A 18kt ens agrada que la gent s’estimi i ho celebri regalant joies. Per un dia tan especial com avui hem triat les joies de la col·lecció “Amores Recuperados” de Lucas Santiago. Unes peces fetes a partir de cors reciclats, de porcel·lana antiga i altres materials com cotó o Scotch-Brite. Que tingueu un bon dia de Sant Valentí!

At 18kt we like love and the people who celebrate it with jewelry. For such a special day like today we have chosen these jewels of the collection “Amores Recuperados” by Lucas Santiago. They’re made from recycled hearts, old porcelain and other materials like cotton or Scotch-Brite. Have a great Valentine’s Day!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.