Cutlery Jewellery

Imagineu la meva sorpresa quan avui al matí he descobert el fantàstic post de Mar de Color Rosa sobre joieria feta amb culleres. Feia uns dies que estava preparant una sel·lecció de joieria feta amb coberts antics de plata i se m’han avançat!! Sembla que des de fa una temporada alguns joiers han optat per customitzar i personalitzar aquests objectes, fins a convertir-los en unes joies ben curioses i originals. Aquí en teniu una mostra!

You can imagine my surprise when this morning I discovered this fantastic post at Mar de Color Rosa talking about spoons. I was preparing a selection of jewelry made with antique silver cutlery and she posted about them first! For a while it seems that some jewelers have chosen to customize and personalize these items, to turn them into curious and original jewels. Here are some samples!

Susanna Segerholm

Mario López

Talula

Mariella Di Gregorio

Revisions

Mon Petit Chou Boutique

Morikaty

Requiem Fine Art

Spoonier

Silver Spoon Jewelry

Demitasse Jewelry

Zoë Design

Katinka Pinka

Gardenology

4 respostes a “Cutlery Jewellery

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.