Sweet Bestiary


Darrere el nom de Sweet Bestiary, hi ha la Flor Panichelli, una artista Argentina que actualment viu a Londres. Fa unes mini escultures amb pasta modeladora blanca, que després personalitza pintant-les a mà. Cada una de les seves peces és única i això les fa molt especials. M’encanta!

Behind the name Sweet Bestiary, there is Flor Panichelli, an Argentine artist who currently lives in London. She makes mini sculptures with air-drying clay, and customize them with hand painting. Each of her pieces is unique and that makes them very special. I love it!

3 respostes a “Sweet Bestiary

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.