Claudia Llop

La Claudia, una joiera i gemmòloga de Tàrrega, fa just un mes que ha obert un blog per ensenyar-nos les seves feines. Des de 18kt la seguim des del primer dia amb ganes d’anar descobrint poc a poc les seves joies. La trobareu des d’avui a la llista de blocs juntament amb molts altres joiers!

Claudia, a jeweler and gemologist from Tàrrega, a month ago opened her blog to show us her works. From 18kt we follow her since the first day and we’re discovering step by step her jewels. You will find her since today at my blogs list along with many other jewelers!

3 respostes a “Claudia Llop

  1. Moltes gràcies Marta! Em fa molta il·lusió formar part d’aquest magnífic bloc! i també gràcies per ser el nostre aparador i un punt de trobada pels joiers d’autor!

    M'agrada

  2. Conec la teva trajectòria des que vas començar, i aunnque hi va haver un temps en què vaig pensar que la cosa no anava de debò. Es que t’espera un camí imparable. gràcies a la feina ben feta i al teu tenacitat

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.