Xamfrà de Raimon Esquerra

Xamfrà: n m 1 Un punt de trobada. 2 On es creua, on es gira. 3 Una gestió de l’espai urbanístic. 4 El millor lloc per trobar un taxi. 5 El millor lloc per mirar el temps que fa. 6 La repetició d’una figura que crea l’Eixample.

En Raimon Esquerra ens ha enviat informació sobre el seu nou projecte, una peça inspirada en els xamfrans de l’Eixample de Barcelona. Una peça pel amants de Barcelona, el Pla Cerdà o pels qui simplement vulguin tenir un trosset de la seva ciutat convertida en joia. Bona feina, m’encanta!!

Raimon Esquerra has sent us information about his new project, a piece inspired by the Eixample of Barcelona corners. A piece for Barcelona or Cerdà Plan fans or for those who want to have a piece of their city converted into a jewel. Amazing job, I love it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.