Kara / Daniel Jewellery

Darrere aquest nom hi ha els dissenyadors , que han trobat la manera de treballar junts i fer aquestes fantàstiques joies. No us perdeu la resta de les seves peces a la seva web i la seva botiga on-line.

Behind this name there are the designers Kara Aubin and Daniel Juzwiak, who have found the way to work together and make these wonderful jewels. Don’t miss the rest of their pieces on their website and their online store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.