Lotte De Mey

La Lotte té uns quants nous dissenys de la seva col·lecció Floris a la seva botiga on-line, a més no us perdeu la seva primera col·lecció per home! Aviat estarà obert un concurs pels seus Facebook fans, on podreu guanyar un dels seus penjolls de flors de plata! Només heu d’entrar al seu Facebook, fer-vos fans de la seva pàgina i estar alerta!

Lotte has made several new designs for the Floris collection and you can find them at her online shop, you can’t miss her first men jewellery collection! Also, soon she will make a Christmas competition for her facebook fans, there you will be able to win one of her silver necklaces with a sweet, little flower pendant! So become a fan and keep your eyes on the fanpage!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.