200 Bagues / 20 Créateurs 3º Édition

La Galeria Goutte de Terre ens presenta la tercera edició de l’exposició “200 Bagues / 20 Créateurs”, amb una bona sel·lecció de joies de tot el món entre les quals hi podreu trobar MSO Joies. Trobareu més informació al seu blog i la llista dels artistes participants al seu Facebook.

Goutte de Terre Gallery presents the third edition of  “200 Bagues / 20 Créateurs” exhibition, with a good selection of jewelry from around the world including MSO Joies. You can find more information at their blog and the list of artists at their Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.