Joid’art

La majoria ja coneixeu les joies de Joid’art, aquestes són algunes de les peces de la nova temporada que podreu trobar a les joieries aquestes festes. A més, podeu veure moltes més peces a la seva web, el seu bloc o fer-vos fan de la seva pàgina de facebook.

Most of you already know Joid’art jewels, these are some of the new season pieces that you will be able to find at jewellery shops. You can see more of their pieces at their website, their blog or at facebook fan page.

Una resposta a “Joid’art

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.