Colby June

Aquesta noia de Carbondale (Colorado) s’inspira en les formes de la naturalesa per fer les seves col·leccions, des d’anells amb pedres de riu fins a arracades amb espigues vegetals. No us perdeu la resta de la seva feina al seu bloc, web o botiga on-line.

This girl from Carbondale (Colorado) is inspired by the nature shapes to make her collections, from rings river rocks  to earrings with plant leaves. Don’t miss the rest of her work on her blog, website or online store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.