Mostra de Joieria de Morella 2010


Com cada any la Joieria Garcia de Morella organitza la Mostra de Joieria amb col·leccions de Gemma López, Manuel Cuellar, Núria Deyà Tass Joies i MSO Joies, entre d’altres. La Mostra va començar el cap de setmana passat i teniu temps fins demà per fer-hi una visita. Si voleu veure i conèixer de primera mà les peces que hi ha no us perdeu el reportatge de Nord.tv!! Felicitats!!!

As every year, Garcia jewellery from Morella organized a Jewelry Show with collections from Gemma López, Manuel Cuellar,Núria Deyà, Tass Joies and MSO Joies, among others. The show began last weekend and you have time until tomorrow to visit it. If you want to see and know the jewels exhibiting there don’t miss the report at Nord.tv! Congratulations!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.