Lo Efímero y Lo Duradero

Us convidem el dijous 18 de novembre a les 7:30 de la tarda a la inauguració de l’exposició “Lo efímero y lo duradero” del grup “Joyas Sensacionales” coordinat per la Silvia Walz del Taller Perill a la Galeria Siesta de Barcelona. L’exposició serà oberta fins el dia 25 de novembre, no us la perdeu!

We invite you on Thursday November 18th at 19:30 to the exhibition opening of “Lo efímero y lo duradero” from the “Joyas Sensacionales” group coordinated by Silvia Walz from Taller Perill at Siesta Gallery at Barcelona. The exhibition will be open until November 25th, you can’t miss it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.