Jakub Żeligowski

Fa unes setmanes va estar a Barcelona la Dominika del bloc Panie Przodem, amb ella vaig tenir el plaer de conèixer en Jakub, un joier fantàstic i amb unes peces molt coloristes i originals. No us perdeu la resta de les seves joies, a mi m’encanten!!

A few weeks ago, Dominika from Panie Przodem Blog was at Barcelona and I have the peasure of meeting she and his friend Jakub, an amazing polish jeweler. He makes very colorful and original pieces. Don’t miss the rest of his jewellery, I love it!!

Una resposta a “Jakub Żeligowski

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.