Boline Strand

La Boline a més de joiera és pintora i artista del mosaic. Encara que nascuda a Dinamarca actualment resideix a San Francisco, on treballa amb les seves creacions, les exposa i publica, i des de fa uns mesos les ven on-line. M’encanta la seva feina!

Boline is jeweler and also she is a painter and mosaic artist. Although she was born in Denmark, she currently resides in San Francisco, where she works with her creations, exposes and publish them and, since a few months ago, she sold them on-line. I love her work!

Una resposta a “Boline Strand

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.