Satomi Kawakita

La Satomi Kawakita és una joiera que viu i treballa a Nova York encara que va néixer al Japó. M’encanten els seus anells de diamants i la manera que té de muntar les pedres. No em faria pas res tenir uns quants anells seus per poder-los portar tots juntets en un dit!!

Satomi Kawakita is a New York City-based jewelry designer but she was born and raised in Japan.  I love her diamond rings and the way she sets gemstones.  I would like to have some of her rings to wear them together in the same finger!!

2 respostes a “Satomi Kawakita

  1. […] love the choice of organic jewelry on this post…BEAUTIFUL La Satomi Kawakita és una joiera que viu i treballa a Nova York encara que va néixer al Japó. M’encanten els seus anells de diamants i la manera que té de muntar les pedres. No em faria pas res tenir uns quants anells seus per poder-los portar tots juntets en un dit!! Satomi Kawakita is a New York City-based jewelry designer but she was born and raised in Japan.  I love her diamond rings and the way she sets gemstones.  I would like to have some … Read More […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.