Anthropologie

Anthropologie és un punt de trobada de tots el dissenyadors de moda de Nova York, una botiga increïble al mig del Soho i amb unes col·leccions de joieria força interessants. No us perdeu la resta de coses que tenen, m’encanta!

Anthropologie is a meeting point for all fashion designers from New York, an amazing shop in the middle of Soho and with great jewellery collections. Don’t miss the other things they have, I love them!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.