JOYA Barcelona 2010

Del 16 al 18 de Setembre podreu gaudir de JOYA 2010 a l’Espai FAD de la Plaça dels Àngels de Barcelona d’una selecció de joiers de tot el món i on, a més, us podreu comprar les seves últimes creacions. També hi ha preparades exposicions a diverses galeries de la ciutat, concursos i ruta d’aparadors. Per més informació podeu visitar la seva pàgina web.

From September 16th to 18th you can enjoy JOYA 2010 at FAD Plaça Angels from Barcelona an exhibition about jewellers around the world and where also you’ll be able to buy their latest creations. There are also prepared several exhibitions around the city, competitions and shopwindow tours. For more information please visit their website.

Una resposta a “JOYA Barcelona 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.