OneStoneNewYork

Darrere el nom de OneStoneNewYork hi ha en Shane, un joier que vaig tenir el plaer de visitar a Nova York. Té el seu estudi a ChinaTown i a més de ser un gran artista és una magnífica persona. No us perdeu les seves noves peces amb diamants, espero que algun dia jo tindré una de les seves joies!! Un plaer haver-te conegut Shane!

Behind OneStoneNewYork there is Shane, a jeweler that I had the pleasure to meet at New York. We visit his studio in Chinatown and he is a great artist and also a wonderful person. Don’t miss his new pieces with diamonds, I hope someday I’ll have one of his jewels! A pleasure to have known you Shane!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.