Salet

Aquesta gent de Japó fan joies amb flors de veritat, els hi fan un tractament que tenen patentat, de manera que pots portar les flors naturals sense perill que s’espatllin ni que perdin la seva bellesa natural. Fa una setmana vaig tenir el plaer de veure les peces a la venta a La Basílica de Barcelona i al natural són encara més al·lucinants!! No em faria res tenir una d’aquestes joies a la meva col·lecció!! M’encanten!!

These Japan people make jewelry with real flowers, they treat them so you can wear these flowers without risk to be damaged or lose their natural beauty. A week ago I had the pleasure of seeing these pieces on sale at La Basilica from Barcelona and in natural the pieces are even more amazing! I would have one of these jewels in my collection! I Love them!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.