New Antique de Silvina Rio

La Silvina ens ha enviat un mail on ens presenta la seva nova col·lecció “New Antique” i ens diu que la podrem trobar tot el mes de Juliol a Lacol·lectiva (C. Doctor Rizal,22) del barri de Gràcia. Per veure més peces de la col·lecció no us perdeu el seu bloc!
Silvina introduce us her new collection “New Antique” and tells us that we can find these jewels the entire month of July at Lacol·lectiva (C. Doctor Rizal, 22) from Gracia district. To see more pieces from the collection don’t miss her blog!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.