“Aigua” at DTerra

Demà s’inaugura a la Galeria DTerra de Sant Cugat l’exposició “Aigua” que forma part del cicle d’exposicions dels 4 elements. No us perdeu la gran selecció d’artistes i joies entre les quals hi haurà algunes peces meves. L’exposició es podrà visitar fins el 30 de Setembre. Us hi espero!!

DTerra Gallery from Sant Cugat opens tomorrow “Aigua” exhibition, this is part of the 4 elements exhibitions. You can’t miss the great selection of artists and their jewels, some of my pieces will be there also. You will be ablte to visit the exhibition until 30th September. See you there!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.