Betsy Design

Fa temps que conec aquesta artista italiana, dissenyadora gràfica i arquitecta durant el dia però dissenyadora de joies durant la nit. M’encanten les combinacions que fa de vidres, que porta de Murano (Venècia) i Constantini, pedres i peces metàl·liques. Porto amb molt d’orgull unes de les seves arracades, i són fantàstiques! No us perdeu la seva botiga on-line i el seu bloc.

Since some time ago I knew this Italian artist, graphic designer and architect during the day but jewellery designer at night. I love the combination of glass she makes, using Murano (Venice) and Constantini glasses, stones and metal pieces. I wear one of her earrings, and they are fantastic! You can’t miss her online store and her blog.

5 respostes a “Betsy Design

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.