Úrsula Viñolas

La Úrsula es defineix com a professora, joiera i vitagera. Fa uns anys vaig tenir el plaer de tenir-la de professora a l’Escola Massana i avui és tot un honor ensenyar-vos la seva feina i el seu nou bloc. Peces inspirades en cultures ètniques i repletes de vivències. La Úrsula fa unes joies que ens fan viatjar per les formes geometriques i coloristes, i ens transporten al màgic món africà amb una sensibilitat molt especial. Genial!

Ursula defines herself as a teacher, jeweler and traveler. Some years ago, I had the pleasure to have her as a teacher at Massana School and today is an honor to show you her job and her new blog. Pieces inspired by ethnic cultures and full of experiences. Ursula jewels make us to travel by geometric and colorful shapes, and they transport us to african magical world with special sensitivity. Great!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.