William C. Keene

En William, un joier de 24 anys de Portland (USA), ens ha escrit per presentar-se i ensenyar-nos la seva feina. M’agraden les combinacions que fa de les formes geomètriques amb perles. Podreu veure més peces seves a la web.

William, a jeweler of 24 years old living in Portland (USA), has written us and presented his work. I like the combinations he does of geometric shapes with pearls. You can find more pieces at his website.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.