WhiteMetal

Darrere el nom de WhiteMetal hi ha la Kristina i en Bruno, que cansats de treballar les joies clàssiques, van decidir crear una línia de joies més moderna, punk, urbana, romantica i alternativa.  A mi m’encanta, i a vosaltres?

Behind the name of WhiteMetal are Kristina and Bruno, which, tired of working on classic jewelry, decided to create a line of jewelry more modern, punk, urban, romantic and alternative. I love it, and you?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.