Paula Mendoza

La Paula ha creat aquesta col·lecció “Cave of Wonders” inspirada en les pedres que es poden trobar en una cova de Halong Bay, Vietnam. Pedres en brut, de formes cristal·litzades i muntades amb un gran treball dels metalls. M’encanta!!

Paula has created  “Cave of Wonders” collection inspired by gemstones that can be found in a cave in Halong Bay, Vietnam. Rough stones, crystallized shapes and setted using a beautiful metalworking. Love it!

“This is Cave of Wonders: aged metals, melted and calcified by time, giving birth to precious and semiprecious stones fused with the metal as if each were part of the other, a conglomerate formed from immense creative forces.”

Una resposta a “Paula Mendoza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.