MarKhed

Darrere Markhed Designs hi ha la dissenyadora Marie Khediguian, titulada en arquitectura per la Universitat McGill. Markhed és una companyia de Montreal on dissenyen i creen aquestes fantàstiques joies. Podeu visitar el seu bloc, el seu Flickr o la seva botiga on-line.

Markhed founder and designer, Marie Khediguian, has a Master’s degree in Architecture from McGill University. Markhed is a Montreal company which designs and creates these great jewels. You can visit her blog, her Flickr or her online store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.