Marc Monzó a Sarral

El Marc ens ha enviat unes fotos de l’exposició col·lectiva “Oficis Singulars” de l’alabastre de Sarral que es va inaugurar el 9 de Novembre on ell ha participat amb uns collarets junatment amb altres artistes com Enric Majoral i Mireia Magre. El projecte “Oficis Singulars”, és una iniciativa d’Artesania Catalunya que vol reivindicar la identitat d’alguns oficis ancestrals i uns productes únics, molt vinculats a la població o demarcació dels quals són originals. Amb aquesta voluntat, el projecte té com a objectius cercar, definir i catalogar els oficis amb denominació d’origen catalana; preservar el patrimoni artesanal garantint la seva continuïtat; fixar la població en el territori fomentant l’activitat artesanal com activitat cultural a zones rurals i, innovar amb nous productes basats en nous dissenys que responguin al mercat actual.

Una resposta a “Marc Monzó a Sarral

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.