Jennifer Wehlacz

Les peces d’aquesta noia són espectaculars, a la seva web hi podreu trobar les seves tres col·leccions “Imprudence”, “Ideal Beauty” i “Mirth”. Us recomano les peces de “Impudence: Adornments in Rubber” que pertanyen a la seva tesis i estan fetes amb goma…no es pot descriure amb paraules!!

The pieces of this girl are spectacular, at her website you will find her three collections “Imprudence”, “Ideal Beauty” and “Mirth”. I recommend the pieces “Impudence: Adornments in Rubber” which belogs to her thesis and are made with gum … I can’t describe with words!!

Via Davernator.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.