Fire by Marc Monzó

fire1mm

En Marc Monzó inaugura aquest 6 de Novembre l’exposició “Fire” a la Gallery Wittenbrink Fuenf Hoefe a Munic. A més, presenta la nova edició “1mm” dissenyada per l’estudi “Setanta” de Barcelona, una publicació sobre la seva feina com a joier. Genial!

Marc Monzó presents his next exhibition “Fire” at Gallery Wittenbrink Fuenf Hoefe in Munich. The opening will be the 6th of november at 5pm. Also, he presents the new edition “1mm”, designed by “Setanta” studio from Barcelona. “1mm” is a publication about his work as jeweler. It includes a dinA1 poster, a dinA5 twenty pages booklet and a limited edition silkscreen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.